Laatste nieuws

Justin heeft zich ingeschreven voor PDC Q School in Hildesheim. Hij zal daar proberen een tourcard te bemachtigen. Q School zal plaatsvinden van 16 tm 19 januari 2020. Heel veel succes Justin!!

 

Dirty Jobzz pakt de dubbel! Het team van Justin werd niet alleen kampioen in de Ere-divisie, maar wonnen ook het bekertoernooi. Ze wonnen de finale met 5-1 van Chaos Team Texsaloon uit Ermelo. Gefeliciteerd mannen!!

 

Justin is samen met zijn team, Dirty Jobzz, opnieuw kampioen geworden in de Ere-Divisie van de DBMN. Ze eindigden, net als vorig jaar, boven Bosgenoegen, die dus 2de werden. gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

 

Justin van Tergouw en Martijn Kleermaker, hebben in Assen de finale bereikt van de Dutch Open Koppels. Helaas werden er 3 matchdarts gemist, waardoor Gino Vos en Berry van Peer er met de titel vandoor gingen. Toch gefeliciteerd met een mooie 2de plaats, van de bijna 1600 koppels! 

 

Justin heeft zich ingeschreven voor Q school! Die zal plaatsvinden van 3 tm 6 januari in Hildesheim, Duitsland. Heel veel succes!

 

Eind september heeft Justin de finale bereikt van de Development Tour in Peterborough. Helaas miste Justin 5 matchdarts, waardoor Luke Humphries er met de overwinning vandoor ging (5-4).

 

Op 26 augustus heeft Justin de Hemeco Open 2018 op zijn naam geschreven. Dit is een zeer sterk bezet toernooi, die grote winnaars kent als onder andere Phil Taylor en Darryl Fitton. Justin was in de finale met 6-4 te sterk voor Ron Meulenkamp.

 

Begin augustin zijn Justin zijn nieuwe pijlen gelanceerd door zijn sponsor Bull's. Het is alweer de vierde pijl die uitkomt van Justin. JvT 4.0, oftewel phase 4. De pijlen zijn verkrijgbaar in 23 en 25 gram, en te koop bij onder andere www.dartswarehouse.nl

 

5 augustus 2018, heeft Justin de Belgium Masters op zijn naam geschreven. Hij deed dit door respectievelijk te winnen van: Jurrit van Essen, Iwan Terschegget, Nico Schunke, Pal Szekely, Jim Moston, Jim Williams, Willem Mandigers en in de finale trof Justin de huidige wereldkampioen bij de heren, Glen Durrant. Justin won de finale met 2-1 in sets. Het is Justin zijn eerste Internationale titel bij de heren. Zijn eerste Nationale titel bij de heren, was de NDB Open Peelland in Beek en Donk, in oktober 2017. Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

 

Op 30 juni 2018, heeft Justin zich geplaatst voor de Nederlandse heren selectie. Hij deed dit door de Superleague Play-offs te winnen in Nijkerk. Gefeliciteerd Justin, super goed gedaan!

 

Met zijn team Dirty Jobzz, is Justin kampioen geworden in de ere-divisie. Gefeliciteerd mannen!!

 

Justin is zowel in het singleklassement van de DBMN ere-divisie, als in de Superleague hoofdklasse, op de eerste plaats geeindigd. Een bijzonder knappe prestatie! 

 

Tijdens de Dutch Open 2018, hebben Justin van Tergouw en Martijn Kleermaker de kwart-finale in het koppeltoernooi bereikt. Er deden maar liefst 3000 koppels mee. Een hele goeie prestatie jongens!

 

Justin is door de gemeente Utrecht, genomineerd als sporttalent van het jaar. Een enorme eer, om tussen al die jonge sporters genomineerd te zijn!!

 

Op 11 januari 2018, heeft Justin voor het tweede jaar op rij, de Lakeside Youth World Championships gewonnen. Hij was met 3-1 in sets te sterk voor de Ier Killian Heffernan. Justin wist onder andere de hoogste finish van 170 te gooien, en met een prachtige 132 finish, werd Justin opnieuw wereldkampioen bij de jeugd!

 

Eind november en begin december heeft Justin 2 demonstratie-toernooien gespeeld in Engeland, met onder andere, Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Justin heeft het daar erg goed gedaan, en wist onder andere te winnen van Raymond van Barneveld en Simon Whitlock. Michael van Gerwen was helaas een maatje te groot 😉 

 

Tijdens de NDB Ranking in Beek en Donk heeft Justin voor een ware sensatie gezorgd! Hij blijkt de jongste winnaar ooit te zijn van het heren A toernooi. Hij wist onder andere te winnen van Willem Mandigers, Toon Greebe, Marco Flach, Martijn Kleermaker, en in de finale versloeg hij Wesley Harms met 2-0 in sets. Wat een super prestatie Justin!!! Daar mag je trots op zijn 😉

 

Zaterdag 30 september vertrok Justin naar Japan, om daar de WDF World Cup in Kobe te spelen, samen met Wessel Nijman, Lerena Rietbergen en Layla Brussel. Het resultaat kon niet beter! Justin pakte daar maar liefst 4 wereldtitels! Goud in de singles, goud in de koppels met Wessel Nijman, Goud in de mixed koppels met Layla Brussel, en ook in het Overall klassement pakte Nederland het goud. Wat een fantastische prestatie! Gefeliciteerd allemaal 🙂

 

Bij de Lakeside Play Offs in Bridlington, heeft Justin opnieuw de finale weten te bereiken! Justin heeft dus de kans om zijn titel te verdedigen in Frimley Green. Zijn tegenstander zal Killian Heffernan uit Ierland zijn. De finale wordt gespeeld op 11 januari 2018 op het befaamde Lakeside podium!

 

Tijdens de PDC Development Tour op 17 september 2017, heeft de finale weten te bereiken. De finale verloor hij uiteindelijk van de Duitser Martin Schindler. Knappe prestatie Justin! 

 

Zaterdag 9 september heeft Justin meegewerkt aan de opnames van het tv programma "Een goed stel hersens'' op RTL4. Justin moest steeds 3 pijlen gooien, en Dennis Weening en Jaap Reesema moesten snel optellen wat hij gegooid had. Presentatie is in handen van Carlo Boszhard en Nicolette Kluijver. De uitzending is op 12 oktober 2017.

 

Donderdag 31 augustus heeft Justin deelgenomen aan de PDC Eurotour qualifiers in Maastricht. Hij won respectievelijk van Rick Hofstra, Willy vd Wiel en Vincent vd Voort. Door deze overwinningen heeft Justin zich weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi de volgende dag, waar hij zeer nipt verloor met 6-5 van Christian Kist. Gefeliciteerd met je debuut op het grote PDC podium Justin!

 

Justin is door bondscoach Dick Bontekoe aangewezen om mee te gaan naar het WK in Japan! Het Nederlands Team zal op 30 september vertrekken.

 

Justin heeft voor het eerst meegedaan aan het heren-toernooi van de Open Belgie. Hij heeft daar erg goeie zaken gedaan, door onder andere te winnen van Darryl Fitton, Darius Labanauskas en Tony Martinez.Justin heeft uiteindelijk een 5de plaats behaald!

 

Justin heeft maar liefst 3 finales bereikt in Malmo! Single, Koppel met Marvin, Team game, en met het team hebben ze ook de Overall titel gepakt. Justin zal huiswaarts keren met 2 gouden en 2 zilveren medailles! knappe prestatie Justin! Gefeliciteerd allemaal!

 

Vandaag is Justin naar Zweden vertrokken om daar zijn allerlaatste Europe Cup Youth te spelen. Heel veel succes Nederlands Team!

 

Tijdens de Development Tour in Hildesheim, heeft Justin op 1 dag maar liefst 2 keer de halve finale bereikt! Dit was Justin zijn eerste toernooi, sinds zijn rustperiode ivm zijn blessure.

 

Vandaag is bekend geworden dat Justin is geselcteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het EK in Zweden. Het Nederlands team bestaat uit Justin van Tergouw, Marvin van Velzen, Wessel Nijman en Levy Frauenfelder. Justin zal zijn titel kunnen verdedigen, en in de koppels speelt hij met Marvin van Velzen. Heel veel succes in Malmo!!

 

Ondanks dat Justin 2 Rankings heeft gemist ivm zijn blessure, is hij toch nog op de 3de plaats geeindigd op de NDB Ranking seizoen 2016/2017. Hij is daardoor rechtstreeks geplaatst voor de Nederlandse selectie! 

 

***Breaking news*** Wegens zijn blessure zal Justin voor een aantal weken zijn pijlen neer moeten leggen. Hij werkt momenteel hard aan zijn herstel. Beterschap Justin!

 

Tijdens de Dutch Open 2017 heeft Justin voor een kleine sensatie gezorgd. Hij wist namelijk als enige jeugdspeler de finaledag te halen. Justin is geeindigd op een gedeelde 9de plaats. Hij verloor van oud wereldkampioen en profdarter, Scott Mitchell. Heel knap gedaan Justin. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

 

Zondag 22 januari heeft de Justin de finale weten te bereiken van NDB Ranking in Delden. Justin wist onder andere te winnen van Gian van Veen, Quincy Schoenmakers, Youri van Ommen en Levy Frauenfelder. In de finale kon Justin zijn niveau niet halen, en verloor van een sterk spelende Marvin van Velzen. Met deze 2de plaats van vandaag, blijft Justin wel op de 1ste plaats staan van de Nederlandse ranking

 

Op zaterdag 21 januari heeft Justin een 170 finish gegooid tijdens de Superleague wedstrijd tegen Oranjebar. Het gebeurde bij de Round Robin tegen Jermaine Wattimena. Goed gedaan topper!

 

He did it!! 2017 Lakeside Youth World Champion!! Justin wist in Frimley Green met 3-0 in sets te winnen (3-1/3-0/3-0) van Nathan Girvan uit Schotland. Gefeliciteerd Justin, en geniet van deze geweldige prestatie! De hele wedstrijd is terug te kijken op deze website. Klik daarvoor op de link met filmpjes 😉

 

Zondag 18 december is Justin Nederlands Kampioen geworden!! Hij heeft over de hele dag maar 2 legs afgestaan. Justin won op weg naar de finale met 3-0 van Bram IJzerman, 3-0 van Indy Gul, 3-0 van Olaf Knook, 3-0 van Ruud de Kock, 3-2 van Mike Jansen en in de finale 4-0 van Henk Snijder. Dit was de 20ste titel van Justin in 2016. Wat een topjaar is 2016 geweest! Gefeliciteerd met al deze geweldige titels 🙂

 

Afgelopen weekend heeft Justin in Egmond aan Zee met succes zijn Finder Darts Masters titel verdedigd! Hij won in de poule van Jordan Thomas (4-1) en Wessel Nijman (4-3). In de finale trof hij de Engelsman Owen Maiden, die hij met 2-0 in sets versloeg (3-0 en 3-1). Gefeliciteerd met alweer een geweldig resultaat! Dit was overigens Justin zijn 19de titel in 2016 🙂

 

Vrijdag 2 december heeft Justin zijn Winmau World Masters titel weten te prolongeren!!! Hij versloeg in de finale Owen Maiden met 4-1. Ook versloeg hij Nathan Girvan (4-0), Keane Barry (4-0), Oliver King (4-0), Alex Gurr (4-0), Jordan Boyce (4-1) en in de halve finale won hij van Wessel Nijman (4-1). Justin gooide in de laatste leg van de finale een 12 darter met een mooie 116 finish! Fantastisch gespeeld Justin, gefeliciteerd!!     

 

Woensdag 30 november is het Justin gelukt om de finale te halen van de Lakeside World Youth Championships! Die finale zal gespeeld worden op donderdag 12 januari 2017. Op weg naar de finale was Justin onder andere te sterk voor; Jack Vincent, Mikhail Kuriticin en Keane Barry. Gefeliiciteerd Justin en succes in januari!!-

 

Zondag 30 oktober heeft Justin de NDB Ranking in Deventer gewonnen! Hij was in de finale met 4-1 te sterk voor Levy Frauenfelder. Door deze winst staat Justin op een gedeelde 1ste plaats van de Nederlandse Ranking, samen met zijn Bull's maatje Marvin van Velzen

 

Deze week heeft Justin een 5 jarig contract getekend bij DTMG Management. Dit contract maakt het mogelijk dat Justin de komende 5 jaar verzekerd is om alle toernooien af te gaan in binnen en buitenland. Super goed nieuws, gefeliciteerd Justin!!! 

 

Zaterdag 15 oktober heeft Justin voor een kleine sensatie gezorgd! In zijn allereerste development tour heeft Justin de finale gehaald! Op weg naar de finale wist hij onder andere te winnen van Josh Payne, Dirk van Duijvenbode en Scott Dale. In de finale verloor Justin nipt met 4-3 van Dean Reynolds. Gefeliciteerd met je 2de plaats!

 

Zondag 18 september heeft Justin zich weten te plaatsen voor  de finale van de Junior European Darts Championships in Brean Sands. In de halve finale was Justin met 4-2 te sterk voor Billy Holmes, en in de finale verloor Justin nipt met 4-3 van Jim Moston. Knappe prestatie weer!

 

Zaterdag 3 september heeft Justin de Champions League of Darts gewonnen, en heeft zich daarmee geplaatst voor de Finder Darts Masters, later dit jaar in Egmond aan Zee. Hij was in de finale met 5-1 te sterk voor Geert Nentjes. Gefeliciteerd!!!

 

Komend seizoen zal Justin uitkomen in het Superleague Team van Bosgenoegen Ermelo. In dit team spelen onder andere Co Stompe, Martijn Kleermaker en Appie Hammouchi. Het team komt uit in de hoofdklasse. Heel succes Justin in je nieuwe team!

 

En hij flikt het weer! Afgelopen zondag 14 augustus wist Justin de Open Antwerpen op zijn naam te schrijven! Hij won de finale met 5-0 van Owen Roelofs. Op weg naar de finale wist Justin onder andere te winnen van Ruud de Kock, Keanu van Velzen en Ruben Mesters. Ook gooide hij een paar mooie hoge finishes, 116 (2X), 135 en 156. Goed bezig Justin!!!

 

Zondag 7 augustus heeft Justin de Open Belgie gewonnen! Er deden 51 junioren mee. Op weg naar de finale won Justin onder andere van Ricardo van der Vloed, Wessel Nijman, Jaimy van Bavel, en in de finale won Justin met 5-0 van Gijsbert van Malsen, met een mooie 117 finish! Gefeliciteerd Justin!

 

Justin mag zich vanaf nu 4 voudig Europees Kampioen noemen!! In Boedapest wist hij maar liefst 4 gouden plakken te pakken, namelijk in de singles, koppels, team en in het overall klassement. Samen met zijn teammaatjes Maikel Verberk, Levy Frauenfelder en Wesley Hurrebrink. Dit was het meest succesvolle EK ooit!! Ook de meisjes Layla Brussel en Kyana Frauenfelder pakten nog 4 bronzen medailles. Wat een successen voor de Nederlandse selectie. Nederland kan trots op jullie zijn!! 

 

Op zaterdag 2 juli is het Justin gelukt om een PDC WK ticket te bemachtigen! Als jongste van de 40 deelnemers kwalificeerde Justin zich voor het WK tot 23 jaar In Wigan, Engeland, dat gaat plaatsvinden op 16 oktober  2016. Op weg naar de finale wist Justin onder andere te winnen van Maarten Dirk Woord (6-0), Mike van Duivenbode (6-1) en Jeffrey Sparidaans (6-4). Knappe prestatie Justin, heel veel succes in Engeland!

 

Vrijdag 24 juni heeft Justin de autosleutels in ontvangst genomen van zijn sponsor Gold's Gym/Jobzz Cafe. Wat een geweldig gebaar! In de mooie Volkswagen Up zul je Justin en zijn moeder dus regelmatig tegenkomen….Heel veel veilige kilometers gewenst 🙂 

 

Op zaterdag 11 juni hebben Justin van Tergouw en Maikel Verberk hun wildcards gekregen voor het PDC Jeugd EK in Brean Sands, Engeland. Dit evenement gaat plaatsvinden van 16 tm 18 september. Namens Nederlands zullen ook Colin Roelofs, Wessel Nijman en Levy Frauenfelder afreizen naar Engeland. Succes allemaal!

 

Zondag 5 juni is Justin met zijn team The Next Level, Nederlands kampioen geworden bij de junioren. In het team zitten: Marvin van Velzen, Wessel Nijman, Wesley Hurrebrink en natuurlijk Justin van Tergouw. In de finale versloegen ze Team Zonder Naam uit Friesland met 4-0! Gefeliciteerd jongens!!

 

Door zijn recente goede prestaties in Denemarken, heeft Justin de 1ste plaats op de Wereldranglijst overgenomen van Maikel Verberk. Daar mag je trots op zijn, gefeliciteerd Justin!!

 

Afgelopen weekend vond in Esbjerg het Open Denemarken plaats. Justin moest het in de finale opnemen tegen zijn maatje Maikel Verberk. In een spannende partij won Justin met 4-3, en mocht daarmee de titel op zijn naam schrijven. De volgende dag haalde Justin wederom de finale, waarin het weer spannend was tegen Wessel Nijman. Justin verloor nipt met 4-3, maar een 2de plaats is ook een prachtige prestatie. Alle Nederlandse jeugd in Denemarken heeft zich van zijn beste kant laten zien. Gefeliciteerd allemaa!

 

Op zondag 24 april is Justin officieel Nederlands Ranking Kampioen geworden, van het seizoen 2015-2016. Met maar liefst een verschil van 23 punten op de nummer 2, sloot Justin het seizoen af. Tevens is Justin door bondscoach Hermien Straten, geselecteerd voor het Nederlands Team, en mag hij in juli afreizen naar het EK Jeugd in Hongarije. Het team bestaat uit Justin van Tergouw, Maikel Verberk, Levy Frauenfelder, Wesley Hurrebrink, Kyana Frauenfelder en Layla Brussel. Heel veel succes in Boedapest!

 

Zaterdag 16 april heeft Justin in Bochum de Open Duitsland gewonnen! Er deden maar liefst 144 junioren mee. In een super spannende finale pakte Justin de titel ten koste van Rusty Jake Rodriquez (5-4). Het niveau was zeer hoog te noemen. Justin gooide een gemiddelde van maar liefst 95, gooide 3 keer een 12 darter en eindigde de partij met een mooie 147 finish!Fantastisch gespeeld allebei!

 

Op maandag 11 april heeft Justin van zijn sponsor Bull's zijn eerste set darts in ontvangst mogen nemen. Het is een super mooie pijl van 26 gram met "sharkgrip". De pijlen zijn verkrijgbaar bij onder andere Dartswarehouse.nl, of ga naar House of Special Sports op de Adriaen van Ostadelaan 39 in Utrecht en ga ze zelf eens testen!

 

Tijdens de een na laatste NDB Ranking in Harderwijk heeft Justin genoeg punten gepakt om nu al zeker te zijn van het Nederlands kampioenschap! Justin staat 20 punten los van de nummer 2, Wesley Hurrebrink. Op zondag 24 april zal Justin officieel tot Nederlands Kampioen gekroond worden tijdens de NDB Ranking Open Midden Nederland in Driebergen. Die dag zal tevens het Nederlands EK Team bekend gemaakt worden. Gefeliciteerd met een super goed en constant seizoen Justin!

 

Zondag 27 maart heeft Justin in Belgie de Masters of Waregem op zijn naam geschreven. Hij wist het toernooi te winnen zonder een leg af te staan. Hij won in de finale met 5-0 van Javanico Jansen. Super hoor!

 

Op zaterdag 19 maart heeft Justin in Venray de Hal Masters op zijn naam geschreven. Hij wist in de finale met 5-2 te winnen van zijn maatje Maikel Verberk. Gefeliciteerd Justin!!

 

Zondag 13 maart heeft Justin de Amateur en Jeugd Trofee gewonnen in Tilburg! Hij deed mee in de categorie gevorderden/pro. In de finale was Justin met 4-2 te sterk voor zijn Bull's team-maatje Marvin van Velzen. Goed gedaan jongens!

 

Met gepaste trots kan ik bekend maken dat er dit jaar een nieuwe editie komt van het Lucien van Tergouw Toernooi. In 2007 vond dit toernooi voor het eerst plaats, en in 2011 voor het laatst. Dit jaar gaat het toernooi plaatsvinden in Gold's Gym in Nieuwegein, op 16 oktober 2016. Exact 10 jaar na zijn overlijden…Ik maak via Facebook bekend wanneer de inschrijving wordt geopend. Je kunt alleen voorinschrijven, en dus niet op de dag zelf. Wees er op tijd bij, want vol is vol! 

 

Per 17 februari 2016 maakt Justin deel uit van ere divisie team Dirty Jobzz. In het team zitten: Niels de Ruiter, Eric van Meel, John de Kruijf, Len Bouwman, Bennie Oostveen en Rob Mulder. Ze hebben als thuisbasis Jobzz Cafe in Nieuwegein. Momenteel staat het team op de 4de plaats in de competitie. Veel succes bij je nieuwe team Justin!

 

Tijdens de Dutch Open in Assen heeft Justin de finale weten te bereiken. Hij mocht de finale op het podium spelen tegen Maikel Verberk. Justin heeft de finale met 4-3 verloren na een 3-1 voorsprong, en heeft zelfs een aantal matchdarts gehad. Er deden maar liefst 259 junioren mee, dus sowieso een knappe prestatie! Het evenement werd live uitgezonden op TV Drenthe.

 

Op zondag 17 januari won Justin de NDB Ranking in Den Haag. Hij wist onder andere te winnen van Maikel Verberk, Job ten Heuvel en Wesley Hurrebrink. Justin gaat nog steeds ruim aan kop op de Nederlandse ranking. De volgende ranking is in Heeze in Brabant op 21 februari.

 

Het jaar 2016 is voor Justin goed begonnen! Justin won op zaterdag 2 januari de Gesloten Midden Nederland bij de junioren. Hij was in de finale met 5-2 te sterk voor zijn neefje Gian van Veen. Justin heeft met deze titel ook een ticket verdiend voor de Champions League of Darts, later dit jaar. Goed gedaan Justin!

 

Maandag 28 december hebben Justin van Tergouw en Ryan de Vreede de Bavaria Open koppels in Rosmalen op hun naam geschreven. Ze wonnen in een spannende finale van Berry van Peer en Kevin Doets. Eerder wisten ze al te winnen van Gino Vos en Colin Roelofs.

 

In het weekend van 12 en 13 december werd in Nijkerk het NK koppels en singles gehouden. Justin wist samen met Maikel Verberk de finale te halen, maar ze verloren helaas van Job ten Heuvel en Gijsbert van Malsen. In het single toernooi haalde Justin de halve finale, die hij helaas verloor van Wesley Hurrebrink, na een 2-0 voorsprong. Justin staat na deze 4de NDB ranking nog steeds ruim op de eerste plaats, met nog 4 rankings te gaan.

 

Van 4 tm 6 december werd in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee de Finder Darts Masters gehouden. Justin zat in de poule bij Jeffrey Ballast en Job ten Heuvel, en in de andere poule zaten Maikel Verberk, Geert Nentjes en Callan Rydz. Justin won 4-2 van Jeffrey en 4-1 van Job, waardoor hij op zondag de finale mocht spelen tegen Maikel die in de andere poule won. Het was een mooie finale waarin Justin met 2-0 in sets het toernooi op zijn naam schreef. Wat een ongelofelijke zegereeks Justin! Maikel ook gefeliciteerd met je geweldige 2de plaats, jullie zijn kanjers 😉

 

Zondag 29 november won Justin de Open Oost Nederland. Het toernooi werd gehouden in Delden. Justin won onder andere van Wesley Hurrebrink, en in de finale van Levy Frauenfelder. Justin blijft door deze overwinning bovenaan de Nederlandse ranking staan!

 

Op zondag 22 november heeft Justin de Sunparks Masters op zijn naam geschreven. Justin bereikte de finale zonder een leg tegen, door onder andere te winnen van Iwan Reijmer, Djowy Verhagen, Jimmy Jonker, Maikel Verberk en Marvin van Velzen. In de finale won Justin met 5-2 van Wesley Hurrebrink. Door deze mooie prestatie stijgt Justin tevens naar de 2de plaats op de wereldranglijst. Gefeliciteerd Justin!!

 

Vanwege zijn recente prestaties heeft Justin een wildcard ontvangen voor tv toernooi ''de Finder Darts Masters''. Het toernooi vindt plaats van 4 t/m 6 december in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Justin speelt op zaterdag 5 december, de 6de partij van de middag. en de 6de partij van de avond. Het toernooi zal live te zien zijn via RTV Noord-Holland en via internet. Grote namen als Darryl Fitton, Andy Fordham en Gary Robson zullen ook aan dit mooie toernooi deelnemen. De jeugd tot 18 jaar speelt in een aparte categorie. Alvast heel veel succes Justin!

 

Vanaf heden zal Justin niet meer met XQ Max Darts op zijn shirt te zien zijn. Per 1 november 2015 heeft Justin namelijk een nieuwe sponsor: Bull's Darts. Wij zijn erg blij om deel uit te mogen maken van het Bull's Team, en we verheugen ons op een mooie en succesvolle samenwerking!

 

In de week van 26 tot en met 31 oktober werd in Kemer, Turkije het wereldkampioenschap darts gehouden. Het Nederlands Jeugd Team wist daar maar liefst 4 gouden en 1 zilveren medaille te pakken! Justin pakte goud in de koppels met Maikel Verberk, en in het Overall klassement met het hele team, inclusief de meisjes Layla Brussel en Kyana Frauenfelder. Dus naast Europees Kampioen, zijn Maikel en Justin ook nog eens Wereldkampioen! Gefeliciteerd allemaal met dit fantastische resultaat!

 

-Vrijdag 9 oktober heeft Justin de Winmau World Masters in Hull, Engeland op zijn naam geschreven. Justin wist de finale met 4-2 te winnen van de 17 jarige Joshua Richardson uit Engeland. Op weg naar de finale versloeg Justin onder andere Job ten Heuvel, Andreas Bergo, Kevin Troppmann en Wessel Nijman. Gefeliciteerd Justin met deze mooie titel en geweldige prestatie!!!

 

-Zondag 6 september heeft Justin de Open Rotterdam gewonnen. Dat was de eerste NDB Ranking van het seizoen 2015-2016. Er waren maar liefst 97 junioren. Bij de laatste 128 versloeg Justin, Marvin van Velzen (3-0), Meinte Hibma (3-0), Robbie de Bie (3-0), Roy Rietbergen (3-0), Wesley Hurrebrink (3-2), Jaimy van Bavel (3-1) en in de finale Anthony Moes met 4-1. Gefeliciteerd met deze knappe prestatie Justin!

 

-Met grote trots maken wij bekend dat Justin vanaf heden een nieuwe hoofdsponsor heeft! Het is Gold's Gym in Nieuwegein. De komende 2 jaar zal Gold's Gym de hoofdsponsor van Justin zijn, en daar zijn we heel erg trots op! Het wordt voor ons nu makkelijker om het circuit af te gaan, en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee. Wij hopen op een mooie samenwerking met mooie resultaten. Bedankt voor het vertrouwen!

 

-Afgelopen vrijdag 7 augustus vond in Stampersgat het Black Roses Darts Charity plaats. Aan dit evenement deden de volgende darters mee: Co Stompe, Kim Huijbrechts, Jerry Hendriks, Maikel Verberk en Justin van Tergouw. Mensen konden tegen betaling een leg gooien tegen een darter, en de opbrengst daarvan gaat naar het goede doel. De avond was zeer geslaagd, en de sfeer was gemoedelijk en gezellig. De avond werd aan elkaar gepraat door mastercaller Marco Meijer. Het was een mooie ervaring voor Justin die pas 15 jaar is, maar heel professioneel meedeed met de rest van de (prof)darters. De foto's zullen zo snel mogelijk op deze website verschijnen!

 

-Justin heeft van Bondscoach Hermien Straten te horen gekregen dat hij mee mag naar het WK in Turkije! Wauw wat fantastisch en wat een eer! Het WK vindt plaats van 26 tm 31 juli in Kemer, Turkije. Ook Justin zijn gouden koppelmaat Maikel Verberk mag mee bij de jongens. Bij de meisjes zullen Layla Brussel en Kyana Frauenfelder meegaan, bij de heren Wesley Harms, Richard Veenstra, Danny Noppert en Rick Hofstra. En bij de dames Anca Zijlstra, Rilana Erades, Carla Molema en Karin Krappen. Iedereen gefeliciteerd en alvast heel veel succes gewenst!!!

 

-Nederland mag trots zijn op zijn Jeugd EK Team! Met maar liefst 7 medailles! (3 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen) keerden ze zondag 12 juli huiswaarts. Het was een groot succes in Denemarken en Nederland heeft van zich doen spreken. Justin en Maikel goud in de koppels, Maikel zilver en Justin brons in het single toernooi, Layla goud in het meisjes toernooi singles, Kyana en Layla overall brons, de jongens zilver in het team toernooi en ten slotte nog overall goud voor de jongens Justin, Maikel, Jeffrey en Job. Jullie hebben het super gedaan allemaal, Nederland is trots op jullie! Kijk hier de hele finale dag terug op het YouTube kanaal.

 

-In voorbereiding op het EK hebben Justin en Maikel Verberk tot 2 keer toe een koppeltoernooi gewonnen. Op 14 juni het Tapmarin Koppeltoernooi en op 4 juli het PG Koppeltoernooi. Beiden in Apeldoorn.  Ze kunnen dus vol vertrouwen richting Denemarken vertrekken! Het EK Jeugd zal plaatsvinden van 8 tm 11 juli in Vingsted, Denemarken. Natuurlijk wensen wij het hele team veel succes, en dat Nederland maar met veel medailles terug mag komen. Zet 'm op toppers!!!

 

-Zondag 7 juni is Justin Nederlands Kampioen geworden met zijn team; Holland's Next Top Darters! Het team bestaat uit Gian van Veen, Wesley Hurrebrink, Jaimy van Bavel en natuurlijk Justin. Ze werden eerste in een poule van 3. Daar werd het 2 keer 5-0. In de knock out fase werd het 3-0, 3-2, 3-2 en 3-0. Super gespeeld jongens, gefeliciteerd met dit mooie resultaat!!

 

-Zondag 31 mei was voor de Justin de mooiste dag uit zijn jonge leven. Die dag kreeg hij van bondscoach Hermien Straten te horen dat hij geselecteerd is voor het Nederlands Team! Hij mag in juli voor Nederland uitkomen op het EK in Denemarken. Dit was je droom Justin, ga er van genieten!!

 

-Diezelfde 31ste mei wist Justin de halve finale te bereiken op de laatste NDB ranking in Harderwijk. Hij wist alle 3 zijn partijen te winnen in zijn poule. Respectievelijk was dat tegen Kevin Hoop, Eelco Sieperda en Martijn Lageweg. In de knock-out fase won Justin bij de laatste 32 van Kjeld Pol, laatste 16 van Niels Zonneveld en laatste 8 van Job ten Heuvel. In de halve finale verloor Justin van Marvin van Velzen, die later het toernooi won. Gefeliciteerd met je mooie 3de plaats Justin! Ook is Justin op de 4de plaats geeindigd over het hele seizoen 2014/2015!!!

 

-Zaterdag 16 mei zijn we naar Gelsenkirchen (Duitsland) vertrokken voor de Bulls Munsterland Trophy en Classic. Justin speelde zijn eerste partij om 11 uur en dat was meteen een ware kraker. Justin won met 4-3 van Boyd Hoevenberg in een echte thriller. Schrijver Evert Zomer kan dat beamen 😉 De 100, 140 en 180 scores waren niet van de lucht. Met een gemiddelde van ongeveer 95 voor zowel Justin als Boyd. Justin trok uiteindelijk aan het langste eind met een belangrijke 84 finish op de bull. Daarna won Justin onder andere nog met 4-0 van Nico Schlund, en Javanico Jansen. Helaas wilde het in de halve finale niet meer vallen en verloor Justin van Maikel Verberk met 5-3. Maar een 3de plaats is natuurlijk ook geweldig! De volgende dag stond de Munsterland Classic op het programma. De eerste partij stond om 10 uur gepland, maar de tegenstander kwam niet opdagen, dus dat was makkelijk. De tweede partij moest Justin tegen Maurice Fischer. Die won hij met 4-0. Daarna tegen Marcus Kirchmann. Dat was een stukje spannender en Justin won met 4-2. Daarna opnieuw tegen een Duitser, Benjamin Wensien. Justin won in een spannende partij met 4-1. Daarna moest Justin net als de dag ervoor tegen Nico Schlund, maar nu in de halve finale. Dit keer was het Nico die aan het langste eind trok want Justin verloor met 5-3 in een zenuwachtige pot van beide spelers. Dus opnieuw een 3de plaats! Al met al een succesvol weekend met mooie resultaten. Justin heeft hiermee zijn 3de plaats op de wereldranglijst veilig gesteld:-)

 

-Zondag 26 april heeft Justin de finale gehaald bij de Amateur en Jeugd Trofee in Almere. Hij deed mee in de categorie junioren gevorderden. Justin werd in eerste in de poule-fase. In de knock-out won hij achtereenvolgens van Dion van Everdingen, Meinte Hibma, Jaimy van Bavel en Eelco Sieperda. In de finale trof hij Mike van Duivenbode. Helaas verloor Justin de finale met 4-2, maar hij wist daarin wel 3 keer 180 en een 11 darter te gooien. Super gespeeld Justin, en gefeliciteerd met een mooie 2de plaats!

 

-Zaterdag 18 april speelde Justin de Open Duitsland in Bochum. Hij speelde daar een goed toernooi, maar verloor helaas in de kwart-finale van Callan Rydz. Diezelfde Callan wist het toernooi op zijn naam te schrijven. Toch een mooie 5de plaats voor Justin! Er deden maar liefst 130 junioren aan het toernooi mee.

 

-Zaterdag 14 maart heeft Justin met het Laco team met 10-1 gewonnen van DBA Dartclub 208!

 

-Eind februari heeft Justin te horen gekregen van Bondscoach Hermien Straten, dat hij op 29 maart uitgenodigd is om selectiewedstrijden te komen spelen voor het Nederlands Team (jeugd). Justin is zeer vereerd dat hij hiervoor gevraagd is, en gaat zijn uiterste best doen om geselecteerd te worden. Zet 'm op Justin en laat zien wat je kunt!!!

 

-Justin heeft op zondag 1 februari de halve finale gehaald op de Dutch Open in Assen. Hij verloor van de winnaar van het toernooi, Maikel Verberk. Justin wist onder andere te winnen van: Jeffrey Ballast, Jesper Nijman en Job ten Heuvel. Er deden maar liefst 226 junioren aan de Dutch Open mee. Wederom een topprestatie Justin!

 

-Door zijn recente zege tijdens de German Gold Cup in Bremen, is Justin gestegen van de 4de naar de 3de plaats op de Wereldranglijst! Super gedaan!

 

-Zondag 25 januari heeft Justin in Bremen (Duitsland) de German Gold Cup gewonnen! Hij versloeg in de finale Nico Schlund met 2-0 in sets. Onderweg naar de finale versloeg hij onder andere Kevin Tropmann en Florian Vormann. Justin heeft met deze titel een Winmau ticket 2015 gepakt! Gefeliciteerd met deze knappe prestatie!!!

 

-Zaterdag 3 januari heeft Justin de Gesloten Midden-Nederlandse Kampioenschappen in Nijkerk gewonnen. Hij wist in de finale met 4-1 te winnen van Jaimy van Bavel. Justin heeft zich hiermee direct geplaatst voor de Champions League of darts in Egmond aan Zee later dit jaar.

 

-Zondag 14 december waren de gesloten Nederlandse kampioenschappen in Nijkerk. Justin was de kampioen van vorig jaar bij de aspiranten, en moest het dit jaar bij junioren gaan proberen, omdat hij inmiddels 14 jaar was geworden. Er waren 81 junioren op de Nederlandse Kampioenschappen af gekomen, en het niveau was zeer hoog te noemen. Justin moest respectievelijk spelen tegen Sanjay Chotkan, Jesper Nijman, Damien Gerrits, titelkandidaat en nummer 1 van de wereld Colin Roelofs, Jeffrey Ballast, Kenzo Fernandes Pereira, en in de finale tegen Mike van Duivenbode. Justin verloor de finale helaas met 4-2. Hij miste een paar belangrijke dubbels. Al met al een hele mooie prestatie om 2de van Nederland te worden! Gefeliciteerd Mike met je eerste plaats, en gefeliciteerd Justin met een mooie 2de plaats!

 

-Zaterdag 6 december was het eindelijk zo ver! Justin mocht het grote podium van de Zuiderduin Masters betreden. Zijn eerste wedstrijd was rond de klok van half 2 tegen Lorenzo Schmelcher uit Belgie. Justin wist deze partij met 4-0 te winnen. Een super goeie prestatie als jongste deelnemer ooit op het podium van de Zuiderduin Masters. Zijn tweede partij was tegen Mike van Duivenbode. Justin was een stuk zenuwachtiger dan in de middagsessie, en miste daardoor een paar belangrijke dubbels. Justin verloor met 4-1, waardoor Mike de volgende dag de finale mocht spelen tegen Callan Rydz uit Engeland. Callan wist uiteindelijk het toernooi op zijn naam te schrijven. Het was een geweldige ervaring voor Justin om aan dit prestigieuze mee te mogen doen. Hopelijk volgend jaar weer! 🙂

 

-Vrijdag 31 oktober was de finale ranking van Eddie's Fridaynight Dartzzz. Het was een zeer spannende avond met een paar hele mooie partijen. Uiteindelijk wist Justin er met de hoofdprijs vandoor te gaan, wat hem een mooi zakcentje en een leuke beker opleverde! Justin won de finale met 2-0 in sets van Kevin van Burken. Gefeliciteerd Justin met deze knappe prestatie!

 

-De loting voor de Zuiderduin Masters is verricht! Justin zit in de poule bij Mike van Duivenbode en Lorenzo Schmelcher. In de andere poule zitten Colin Roelofs, Callan Rydz en Niels Zonneveld. Het toernooi begint op vrijdag 5 december, en Justin zal zijn beide partijen spelen op zaterdag 6 december. Een in de middagsessie, en een in de avondsessie. Het hele toernooi zal live te volgen zijn via RTV Noord-Holland.

 

-Zaterdag 18 oktober heeft Justin de halve finale weten te bereiken van Top of Ghent in Belgie. Gefeliciteerd Justin met dit mooie resultaat!

 

-Maandag 6 oktober zijn we vertrokken naar Engeland voor de Winmau World Masters. Het was een fantastische week waar Justin veel ervaring op heeft kunnen doen. Helaas sneuvelde hij in de 2de ronde tegen Callan Rydz, de latere finalist. Justin heeft 4 matchdarts gehad, maar gooide de dubbel 8 helaas niet uit, waardoor hij nipt met 4-3 verloor. Ondanks de teleurstelling heeft hij genoten van dit geweldige toernooi. Hopelijk krijgt Justin volgend jaar de kans om zich revancheren!

 

-Zaterdag 13 september heeft Justin de Champions League of darts gewonnen in Egmond aan Zee! Hij werd eerste in een poule van 5. Daarna in de knock out won hij achtereenvolgens van Nicky Gout, Jesper Nijman, Kevin Doets en Jeffrey Ballast. Met die winst heeft Justin zich geplaatst voor het WK in Engeland, de Winmau World Masters. Maar ook voor de Zuiderduin Masters in december! Dit is Justin zijn beste prestatie ooit te noemen, aangezien dit zijn eerste jaar bij de junioren is. Gefeliciteerd topper!!!

 

-Op vrijdag 5 september is Justin de nieuwe periodekampioen geworden van de vrijdagavondranking in Eddie's sportcafe. Ook behoudt hij de koppositie in het klassement. Ga zo door Justin!

 

-In navolging van Michael van Gerwen, Vincent vd Voort en Benito vd Pas, zal vanaf eind augustus ook Justin te zien zijn in het shirt van het nieuwe merk XQMax Darts. Wij bedanken Masterdarts voor alles!

 

-Tijdens de Open Antwerpen heeft Justin de halve finale bereikt. Hij bereikte die door te winnen van Boyd Hoevenberg, Kenzo Fernandes Pereira, Jaimy van Bavel en Jordy van de Weerd. Hij verloor de halve finale nipt met 4-3 van Damian Gerrits. Weer een knappe prestatie Justin! Gefeliciteerd!

 

-Door zijn recente halve finale plaats tijdens de Open Belgie, is Justin gestegen naar de 4de plaats op de wereldranglijst!

 

-Voor de 2de keer op rij heeft Justin de vrijdagavondranking in Eddie's sportcafe gewonnen. Hij won in de finale met 4-1 van Kevin van Burken

 

-Zondag 3 augustus heeft Justin de halve finale finale bereikt van de Open Belgie, dus een mooie 3de plaats voor hem. Een super goeie prestatie Justin! Gefeliciteerd!

 

-Vrijdagavond 1 augustus heeft Justin de 1ste ranking gewonnen bij Eddie's in Houten. Justin won in de finale met 4-3 van Mark Speekenbrink.

 

-Justin en zijn neefje Gian van Veen hebben op zondag 27 juli het koppeltoernooi gewonnen in Cornerhouse Kesteren

 

-Zondag 29 juni hebben Justin en Colin Roelofs het PG jeugdkoppeltoernooi in de Vrijbuiter gewonnen. Ze waren in de finale met 4-0 te sterk voor Gijsbert van Malsen en Jitse van der Wal. Gefeliciteerd!!

 

-Het LaCo team van de DBMN is kampioen geworden van het seizoen 2013-2014! Op de finaledag van 21 juni werd met 9-2 gewonnen van de FDB en dat was ruim voldoende voor de titel. De jeugd van de DBMN heeft in het afgelopen seizoen slechts 1 keer verloren (met 6-5), en verder alle wedstrijden gewonnen. Knappe prestatie jongens, gefeliciteerd! Tevens is Justin op de 2de plaats geeindigd als beste Laco speler. Hij wist het afgelopen seizoen 11 van zijn 12 single partijen te winnen. Goed gedaan!

 

-Het team "de Stuiterballen" waar Justin afgelopen seizoen in heeft gespeeld, zijn kampioen geworden in de DBMN jeugd-competitie. Gefeliciteerd Justin, Gian, Jaimy, Menno en Ricardo!!

 

-Vrijdag 30 mei hebben Justin en Maarten Dirk Woord het koppeltoernooi op Urk gewonnen. Locatie was de Rake Gooier en er deden 27 koppels mee. Gefeliciteerd jongens!

 

-Door de winst op de DBA heeft het DBMN LaCo-team de koppositie opnieuw overgenomen, en is het kampioenschap nu wel heel dichtbij! De DBMN moet op 14 juni nog een inhaalwedstrijd spelen tegen de RDO en op de finaledag op 21 juni nog tegen de FDB. Zet 'm op jongens!

 

-Justin heeft de 2de plaats behaald op de eindranking van de NDB over het seizoen 2013/2014. Dat seizoen liep van januari 2013 tm mei 2014. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

 

-Zondag 20 april heeft Justin op zijn 14de verjaardag het Open Groenlo op zijn naam weten te schrijven. Hij won onder andere van Damian Gerrits, Jeffrey Ballast en Boyd Hoevenberg. Justin wist ook nog de hoogste finish van de dag te gooien, namelijk 137! Een mooier verjaardags cadeau kon hij zich niet wensen. Echt fantastisch gespeeld Justin!

 

-Dankzij zijn finaleplaats op de Open Duitsland, is Justin gestegen van een 17de naar een 5de plaats op de WDF wereldranglijst!! Dat is echt fantastisch nieuws. Ga zo door!

 

-Zaterdag 12 april wist Justin de finale te bereiken van de Open Duitsland! De Bulls German Open in Bochum. Justin wist de finale te halen door achtereenvolgens te winnen van Michael Verberk, Henk Snijder, Kevin Troppmann, Pascol Pauw, Gian van Veen en Maarten Dirk Woord. Helaas was Colin Roelofs in de finale een maatje te groot, maar toch een super knappe prestatie Justin!

 

-Afgelopen zaterdag wist het DBMN LaCo team, waar Justin deel van uitmaakt, met 10-1 te winnen van de DVO en heeft daarmee de koppositie gepakt in de klassement. Ze staan nu 7 punten voor op de nummer 2, de DBA. Knap gedaan mannen!

 

-Zondag 23 maart wist Justin tot en met de laatste 8 te komen op het spiksplinternieuwe toernooi Hal Open in Venray. Justin won achtereenvolgens van Jesper Nijman, Maarten Dirk Woord, Bas Prudon en Damian Mol. Hij verloor van Colin Roelofs, de uiteindelijke winnaar van het toernooi. Het was een zeer geslaagd en goed georganiseerd toernooi, dus hopelijk volgend jaar weer!

 

-Op 23 februari heeft Justin zijn titel op de Open Kennemerland met succes verdedigd! Hij wist in de finale met 3-0 te winnen van Wessel Nijman. Gefeliciteerd Justin!!

 

-Zondag 5 januari hebben Justin van Tergouw en Kevin Mast het Open Rijen koppeltoernooi gewonnen in de B poule. Ze wonnen in de finale van Marco Smit en Jermaine Wattimena. Goed gedaan toppers!!

 

-Justin is het nieuwe jaar goed begonnen! Op zaterdag 4 januari won hij in Leerdam de Gesloten Midden Nederland bij de junioren. Hij is nu behalve Nederlands kampioen, ook kampioen Midden Nederland, en heeft daarmee een Champions League of Darts ticket gewonnen! Gefeliciteerd Justin, weer een mooie titel erbij! Op diezelfde dag bereikte hij ook de finale van het jeugd-koppeltoernooi samen met zijn neefje, Gian van Veen. Helaas verloren ze die finale nipt met 4-3. Maar toch weer een knappe prestatie mannen!

 

logokopie

the-car-gym

Pijlen bestellen?
dartswarehouse

facebook-logo-wallpaper-full-hd

Wil jij ook een JvT handtekeningenkaartje?
Klik dan hier om direct te bestellen.