Archief 2015

Maandag 28 december hebben Justin van Tergouw en Ryan de Vreede de Bavaria Open koppels in Rosmalen op hun naam geschreven. Ze wonnen in een spannende finale van Berry van Peer en Kevin Doets. Eerder wisten ze al te winnen van Gino Vos en Colin Roelofs.

 

In het weekend van 12 en 13 december werd in Nijkerk het NK koppels en singles gehouden. Justin wist samen met Maikel Verberk de finale te halen, maar ze verloren helaas van Job ten Heuvel en Gijsbert van Malsen. In het single toernooi haalde Justin de halve finale, die hij helaas verloor van Wesley Hurrebrink, na een 2-0 voorsprong. Justin staat na deze 4de NDB ranking nog steeds ruim op de eerste plaats, met nog 4 rankings te gaan.

 

Van 4 tm 6 december werd in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee de Finder Darts Masters gehouden. Justin zat in de poule bij Jeffrey Ballast en Job ten Heuvel, en in de andere poule zaten Maikel Verberk, Geert Nentjes en Callan Rydz. Justin won 4-2 van Jeffrey en 4-1 van Job, waardoor hij op zondag de finale mocht spelen tegen Maikel die in de andere poule won. Het was een mooie finale waarin Justin met 2-0 in sets het toernooi op zijn naam schreef. Wat een ongelofelijke zegereeks Justin! Maikel ook gefeliciteerd met je geweldige 2de plaats, jullie zijn kanjers 😉

 

Zondag 29 november won Justin de Open Oost Nederland. Het toernooi werd gehouden in Delden. Justin won onder andere van Wesley Hurrebrink, en in de finale van Levy Frauenfelder. Justin blijft door deze overwinning bovenaan de Nederlandse ranking staan!

 

Op zondag 22 november heeft Justin de Sunparks Masters op zijn naam geschreven. Justin bereikte de finale zonder een leg tegen, door onder andere te winnen van Iwan Reijmer, Djowy Verhagen, Jimmy Jonker, Maikel Verberk en Marvin van Velzen. In de finale won Justin met 5-2 van Wesley Hurrebrink. Door deze mooie prestatie stijgt Justin tevens naar de 2de plaats op de wereldranglijst. Gefeliciteerd Justin!!

 

Vanwege zijn recente prestaties heeft Justin een wildcard ontvangen voor tv toernooi ''de Finder Darts Masters''. Het toernooi vindt plaats van 4 t/m 6 december in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Justin speelt op zaterdag 5 december, de 6de partij van de middag. en de 6de partij van de avond. Het toernooi zal live te zien zijn via RTV Noord-Holland en via internet. Grote namen als Darryl Fitton, Andy Fordham en Gary Robson zullen ook aan dit mooie toernooi deelnemen. De jeugd tot 18 jaar speelt in een aparte categorie. Alvast heel veel succes Justin!

 

Vanaf heden zal Justin niet meer met XQ Max Darts op zijn shirt te zien zijn. Per 1 november 2015 heeft Justin namelijk een nieuwe sponsor: Bull's Darts. Wij zijn erg blij om deel uit te mogen maken van het Bull's Team, en we verheugen ons op een mooie en succesvolle samenwerking!

 

In de week van 26 tot en met 31 oktober werd in Kemer, Turkije het wereldkampioenschap darts gehouden. Het Nederlands Jeugd Team wist daar maar liefst 4 gouden en 1 zilveren medaille te pakken! Justin pakte goud in de koppels met Maikel Verberk, en in het Overall klassement met het hele team, inclusief de meisjes Layla Brussel en Kyana Frauenfelder. Dus naast Europees Kampioen, zijn Maikel en Justin ook nog eens Wereldkampioen! Gefeliciteerd allemaal met dit fantastische resultaat!

 

-Vrijdag 9 oktober heeft Justin de Winmau World Masters in Hull, Engeland op zijn naam geschreven. Justin wist de finale met 4-2 te winnen van de 17 jarige Joshua Richardson uit Engeland. Op weg naar de finale versloeg Justin onder andere Job ten Heuvel, Andreas Bergo, Kevin Troppmann en Wessel Nijman. Gefeliciteerd Justin met deze mooie titel en geweldige prestatie!!!

 

-Zondag 6 september heeft Justin de Open Rotterdam gewonnen. Dat was de eerste NDB Ranking van het seizoen 2015-2016. Er waren maar liefst 97 junioren. Bij de laatste 128 versloeg Justin, Marvin van Velzen (3-0), Meinte Hibma (3-0), Robbie de Bie (3-0), Roy Rietbergen (3-0), Wesley Hurrebrink (3-2), Jaimy van Bavel (3-1) en in de finale Anthony Moes met 4-1. Gefeliciteerd met deze knappe prestatie Justin!

 

-Met grote trots maken wij bekend dat Justin vanaf heden een nieuwe hoofdsponsor heeft! Het is Gold's Gym in Nieuwegein. De komende 2 jaar zal Gold's Gym de hoofdsponsor van Justin zijn, en daar zijn we heel erg trots op! Het wordt voor ons nu makkelijker om het circuit af te gaan, en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee. Wij hopen op een mooie samenwerking met mooie resultaten. Bedankt voor het vertrouwen!

 

-Afgelopen vrijdag 7 augustus vond in Stampersgat het Black Roses Darts Charity plaats. Aan dit evenement deden de volgende darters mee: Co Stompe, Kim Huijbrechts, Jerry Hendriks, Maikel Verberk en Justin van Tergouw. Mensen konden tegen betaling een leg gooien tegen een darter, en de opbrengst daarvan gaat naar het goede doel. De avond was zeer geslaagd, en de sfeer was gemoedelijk en gezellig. De avond werd aan elkaar gepraat door mastercaller Marco Meijer. Het was een mooie ervaring voor Justin die pas 15 jaar is, maar heel professioneel meedeed met de rest van de (prof)darters. De foto's zullen zo snel mogelijk op deze website verschijnen!

 

-Justin heeft van Bondscoach Hermien Straten te horen gekregen dat hij mee mag naar het WK in Turkije! Wauw wat fantastisch en wat een eer! Het WK vindt plaats van 26 tm 31 juli in Kemer, Turkije. Ook Justin zijn gouden koppelmaat Maikel Verberk mag mee bij de jongens. Bij de meisjes zullen Layla Brussel en Kyana Frauenfelder meegaan, bij de heren Wesley Harms, Richard Veenstra, Danny Noppert en Rick Hofstra. En bij de dames Anca Zijlstra, Rilana Erades, Carla Molema en Karin Krappen. Iedereen gefeliciteerd en alvast heel veel succes gewenst!!!

 

-Nederland mag trots zijn op zijn Jeugd EK Team! Met maar liefst 7 medailles! (3 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen) keerden ze zondag 12 juli huiswaarts. Het was een groot succes in Denemarken en Nederland heeft van zich doen spreken. Justin en Maikel goud in de koppels, Maikel zilver en Justin brons in het single toernooi, Layla goud in het meisjes toernooi singles, Kyana en Layla overall brons, de jongens zilver in het team toernooi en ten slotte nog overall goud voor de jongens Justin, Maikel, Jeffrey en Job. Jullie hebben het super gedaan allemaal, Nederland is trots op jullie! Kijk hier de hele finale dag terug op het YouTube kanaal.

 

-In voorbereiding op het EK hebben Justin en Maikel Verberk tot 2 keer toe een koppeltoernooi gewonnen. Op 14 juni het Tapmarin Koppeltoernooi en op 4 juli het PG Koppeltoernooi. Beiden in Apeldoorn.  Ze kunnen dus vol vertrouwen richting Denemarken vertrekken! Het EK Jeugd zal plaatsvinden van 8 tm 11 juli in Vingsted, Denemarken. Natuurlijk wensen wij het hele team veel succes, en dat Nederland maar met veel medailles terug mag komen. Zet 'm op toppers!!!

 

-Zondag 7 juni is Justin Nederlands Kampioen geworden met zijn team; Holland's Next Top Darters! Het team bestaat uit Gian van Veen, Wesley Hurrebrink, Jaimy van Bavel en natuurlijk Justin. Ze werden eerste in een poule van 3. Daar werd het 2 keer 5-0. In de knock out fase werd het 3-0, 3-2, 3-2 en 3-0. Super gespeeld jongens, gefeliciteerd met dit mooie resultaat!!

 

-Zondag 31 mei was voor de Justin de mooiste dag uit zijn jonge leven. Die dag kreeg hij van bondscoach Hermien Straten te horen dat hij geselecteerd is voor het Nederlands Team! Hij mag in juli voor Nederland uitkomen op het EK in Denemarken. Dit was je droom Justin, ga er van genieten!!

 

-Diezelfde 31ste mei wist Justin de halve finale te bereiken op de laatste NDB ranking in Harderwijk. Hij wist alle 3 zijn partijen te winnen in zijn poule. Respectievelijk was dat tegen Kevin Hoop, Eelco Sieperda en Martijn Lageweg. In de knock-out fase won Justin bij de laatste 32 van Kjeld Pol, laatste 16 van Niels Zonneveld en laatste 8 van Job ten Heuvel. In de halve finale verloor Justin van Marvin van Velzen, die later het toernooi won. Gefeliciteerd met je mooie 3de plaats Justin! Ook is Justin op de 4de plaats geeindigd over het hele seizoen 2014/2015!!!

 

-Zaterdag 16 mei zijn we naar Gelsenkirchen (Duitsland) vertrokken voor de Bulls Munsterland Trophy en Classic. Justin speelde zijn eerste partij om 11 uur en dat was meteen een ware kraker. Justin won met 4-3 van Boyd Hoevenberg in een echte thriller. Schrijver Evert Zomer kan dat beamen 😉 De 100, 140 en 180 scores waren niet van de lucht. Met een gemiddelde van ongeveer 95 voor zowel Justin als Boyd. Justin trok uiteindelijk aan het langste eind met een belangrijke 84 finish op de bull. Daarna won Justin onder andere nog met 4-0 van Nico Schlund, en Javanico Jansen. Helaas wilde het in de halve finale niet meer vallen en verloor Justin van Maikel Verberk met 5-3. Maar een 3de plaats is natuurlijk ook geweldig! De volgende dag stond de Munsterland Classic op het programma. De eerste partij stond om 10 uur gepland, maar de tegenstander kwam niet opdagen, dus dat was makkelijk. De tweede partij moest Justin tegen Maurice Fischer. Die won hij met 4-0. Daarna tegen Marcus Kirchmann. Dat was een stukje spannender en Justin won met 4-2. Daarna opnieuw tegen een Duitser, Benjamin Wensien. Justin won in een spannende partij met 4-1. Daarna moest Justin net als de dag ervoor tegen Nico Schlund, maar nu in de halve finale. Dit keer was het Nico die aan het langste eind trok want Justin verloor met 5-3 in een zenuwachtige pot van beide spelers. Dus opnieuw een 3de plaats! Al met al een succesvol weekend met mooie resultaten. Justin heeft hiermee zijn 3de plaats op de wereldranglijst veilig gesteld:-)

 

-Zondag 26 april heeft Justin de finale gehaald bij de Amateur en Jeugd Trofee in Almere. Hij deed mee in de categorie junioren gevorderden. Justin werd in eerste in de poule-fase. In de knock-out won hij achtereenvolgens van Dion van Everdingen, Meinte Hibma, Jaimy van Bavel en Eelco Sieperda. In de finale trof hij Mike van Duivenbode. Helaas verloor Justin de finale met 4-2, maar hij wist daarin wel 3 keer 180 en een 11 darter te gooien. Super gespeeld Justin, en gefeliciteerd met een mooie 2de plaats!

 

-Zaterdag 18 april speelde Justin de Open Duitsland in Bochum. Hij speelde daar een goed toernooi, maar verloor helaas in de kwart-finale van Callan Rydz. Diezelfde Callan wist het toernooi op zijn naam te schrijven. Toch een mooie 5de plaats voor Justin! Er deden maar liefst 130 junioren aan het toernooi mee.

 

-Zaterdag 14 maart heeft Justin met het Laco team met 10-1 gewonnen van DBA Dartclub 208!

 

-Eind februari heeft Justin te horen gekregen van Bondscoach Hermien Straten, dat hij op 29 maart uitgenodigd is om selectiewedstrijden te komen spelen voor het Nederlands Team (jeugd). Justin is zeer vereerd dat hij hiervoor gevraagd is, en gaat zijn uiterste best doen om geselecteerd te worden. Zet 'm op Justin en laat zien wat je kunt!!!

 

-Justin heeft op zondag 1 februari de halve finale gehaald op de Dutch Open in Assen. Hij verloor van de winnaar van het toernooi, Maikel Verberk. Justin wist onder andere te winnen van: Jeffrey Ballast, Jesper Nijman en Job ten Heuvel. Er deden maar liefst 226 junioren aan de Dutch Open mee. Wederom een topprestatie Justin!

 

-Door zijn recente zege tijdens de German Gold Cup in Bremen, is Justin gestegen van de 4de naar de 3de plaats op de Wereldranglijst! Super gedaan!

 

-Zondag 25 januari heeft Justin in Bremen (Duitsland) de German Gold Cup gewonnen! Hij versloeg in de finale Nico Schlund met 2-0 in sets. Onderweg naar de finale versloeg hij onder andere Kevin Tropmann en Florian Vormann. Justin heeft met deze titel een Winmau ticket 2015 gepakt! Gefeliciteerd met deze knappe prestatie!!!

 

-Zaterdag 3 januari heeft Justin de Gesloten Midden-Nederlandse Kampioenschappen in Nijkerk gewonnen. Hij wist in de finale met 4-1 te winnen van Jaimy van Bavel. Justin heeft zich hiermee direct geplaatst voor de Champions League of darts in Egmond aan Zee later dit jaar.

logokopie

the-car-gym

Pijlen bestellen?
dartswarehouse

facebook-logo-wallpaper-full-hd

Wil jij ook een JvT handtekeningenkaartje?
Klik dan hier om direct te bestellen.