Archief 2014

Zondag 14 december waren de gesloten Nederlandse kampioenschappen in Nijkerk. Justin was de kampioen van vorig jaar bij de aspiranten, en moest het dit jaar bij junioren gaan proberen, omdat hij inmiddels 14 jaar was geworden. Er waren 81 junioren op de Nederlandse Kampioenschappen af gekomen, en het niveau was zeer hoog te noemen. Justin moest respectievelijk spelen tegen Sanjay Chotkan, Jesper Nijman, Damien Gerrits, titelkandidaat en nummer 1 van de wereld Colin Roelofs, Jeffrey Ballast, Kenzo Fernandes Pereira, en in de finale tegen Mike van Duivenbode. Justin verloor de finale helaas met 4-2. Hij miste een paar belangrijke dubbels. Al met al een hele mooie prestatie om 2de van Nederland te worden! Gefeliciteerd Mike met je eerste plaats, en gefeliciteerd Justin met een mooie 2de plaats!

 

-Zaterdag 6 december was het eindelijk zo ver! Justin mocht het grote podium van de Zuiderduin Masters betreden. Zijn eerste wedstrijd was rond de klok van half 2 tegen Lorenzo Schmelcher uit Belgie. Justin wist deze partij met 4-0 te winnen. Een super goeie prestatie als jongste deelnemer ooit op het podium van de Zuiderduin Masters. Zijn tweede partij was tegen Mike van Duivenbode. Justin was een stuk zenuwachtiger dan in de middagsessie, en miste daardoor een paar belangrijke dubbels. Justin verloor met 4-1, waardoor Mike de volgende dag de finale mocht spelen tegen Callan Rydz uit Engeland. Callan wist uiteindelijk het toernooi op zijn naam te schrijven. Het was een geweldige ervaring voor Justin om aan dit prestigieuze mee te mogen doen. Hopelijk volgend jaar weer! 🙂

 

-Vrijdag 31 oktober was de finale ranking van Eddie's Fridaynight Dartzzz. Het was een zeer spannende avond met een paar hele mooie partijen. Uiteindelijk wist Justin er met de hoofdprijs vandoor te gaan, wat hem een mooi zakcentje en een leuke beker opleverde! Justin won de finale met 2-0 in sets van Kevin van Burken. Gefeliciteerd Justin met deze knappe prestatie!

 

-De loting voor de Zuiderduin Masters is verricht! Justin zit in de poule bij Mike van Duivenbode en Lorenzo Schmelcher. In de andere poule zitten Colin Roelofs, Callan Rydz en Niels Zonneveld. Het toernooi begint op vrijdag 5 december, en Justin zal zijn beide partijen spelen op zaterdag 6 december. Een in de middagsessie, en een in de avondsessie. Het hele toernooi zal live te volgen zijn via RTV Noord-Holland.

 

-Zaterdag 18 oktober heeft Justin de halve finale weten te bereiken van Top of Ghent in Belgie. Gefeliciteerd Justin met dit mooie resultaat!

 

-Maandag 6 oktober zijn we vertrokken naar Engeland voor de Winmau World Masters. Het was een fantastische week waar Justin veel ervaring op heeft kunnen doen. Helaas sneuvelde hij in de 2de ronde tegen Callan Rydz, de latere finalist. Justin heeft 4 matchdarts gehad, maar gooide de dubbel 8 helaas niet uit, waardoor hij nipt met 4-3 verloor. Ondanks de teleurstelling heeft hij genoten van dit geweldige toernooi. Hopelijk krijgt Justin volgend jaar de kans om zich revancheren!

 

-Zaterdag 13 september heeft Justin de Champions League of darts gewonnen in Egmond aan Zee! Hij werd eerste in een poule van 5. Daarna in de knock out won hij achtereenvolgens van Nicky Gout, Jesper Nijman, Kevin Doets en Jeffrey Ballast. Met die winst heeft Justin zich geplaatst voor het WK in Engeland, de Winmau World Masters. Maar ook voor de Zuiderduin Masters in december! Dit is Justin zijn beste prestatie ooit te noemen, aangezien dit zijn eerste jaar bij de junioren is. Gefeliciteerd topper!!!

 

-Op vrijdag 5 september is Justin de nieuwe periodekampioen geworden van de vrijdagavondranking in Eddie's sportcafe. Ook behoudt hij de koppositie in het klassement. Ga zo door Justin!

 

-In navolging van Michael van Gerwen, Vincent vd Voort en Benito vd Pas, zal vanaf eind augustus ook Justin te zien zijn in het shirt van het nieuwe merk XQMax Darts. Wij bedanken Masterdarts voor alles!

 

-Tijdens de Open Antwerpen heeft Justin de halve finale bereikt. Hij bereikte die door te winnen van Boyd Hoevenberg, Kenzo Fernandes Pereira, Jaimy van Bavel en Jordy van de Weerd. Hij verloor de halve finale nipt met 4-3 van Damian Gerrits. Weer een knappe prestatie Justin! Gefeliciteerd!

 

-Door zijn recente halve finale plaats tijdens de Open Belgie, is Justin gestegen naar de 4de plaats op de wereldranglijst!

 

-Voor de 2de keer op rij heeft Justin de vrijdagavondranking in Eddie's sportcafe gewonnen. Hij won in de finale met 4-1 van Kevin van Burken

 

-Zondag 3 augustus heeft Justin de halve finale finale bereikt van de Open Belgie, dus een mooie 3de plaats voor hem. Een super goeie prestatie Justin! Gefeliciteerd!

 

-Vrijdagavond 1 augustus heeft Justin de 1ste ranking gewonnen bij Eddie's in Houten. Justin won in de finale met 4-3 van Mark Speekenbrink.

 

-Justin en zijn neefje Gian van Veen hebben op zondag 27 juli het koppeltoernooi gewonnen in Cornerhouse Kesteren

 

-Zondag 29 juni hebben Justin en Colin Roelofs het PG jeugdkoppeltoernooi in de Vrijbuiter gewonnen. Ze waren in de finale met 4-0 te sterk voor Gijsbert van Malsen en Jitse van der Wal. Gefeliciteerd!!

 

-Het LaCo team van de DBMN is kampioen geworden van het seizoen 2013-2014! Op de finaledag van 21 juni werd met 9-2 gewonnen van de FDB en dat was ruim voldoende voor de titel. De jeugd van de DBMN heeft in het afgelopen seizoen slechts 1 keer verloren (met 6-5), en verder alle wedstrijden gewonnen. Knappe prestatie jongens, gefeliciteerd! Tevens is Justin op de 2de plaats geeindigd als beste Laco speler. Hij wist het afgelopen seizoen 11 van zijn 12 single partijen te winnen. Goed gedaan!

 

-Het team "de Stuiterballen" waar Justin afgelopen seizoen in heeft gespeeld, zijn kampioen geworden in de DBMN jeugd-competitie. Gefeliciteerd Justin, Gian, Jaimy, Menno en Ricardo!!

 

-Vrijdag 30 mei hebben Justin en Maarten Dirk Woord het koppeltoernooi op Urk gewonnen. Locatie was de Rake Gooier en er deden 27 koppels mee. Gefeliciteerd jongens!

 

-Door de winst op de DBA heeft het DBMN LaCo-team de koppositie opnieuw overgenomen, en is het kampioenschap nu wel heel dichtbij! De DBMN moet op 14 juni nog een inhaalwedstrijd spelen tegen de RDO en op de finaledag op 21 juni nog tegen de FDB. Zet 'm op jongens!

 

-Justin heeft de 2de plaats behaald op de eindranking van de NDB over het seizoen 2013/2014. Dat seizoen liep van januari 2013 tm mei 2014. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

 

-Zondag 20 april heeft Justin op zijn 14de verjaardag het Open Groenlo op zijn naam weten te schrijven. Hij won onder andere van Damian Gerrits, Jeffrey Ballast en Boyd Hoevenberg. Justin wist ook nog de hoogste finish van de dag te gooien, namelijk 137! Een mooier verjaardags cadeau kon hij zich niet wensen. Echt fantastisch gespeeld Justin!

 

-Dankzij zijn finaleplaats op de Open Duitsland, is Justin gestegen van een 17de naar een 5de plaats op de WDF wereldranglijst!! Dat is echt fantastisch nieuws. Ga zo door!

 

-Zaterdag 12 april wist Justin de finale te bereiken van de Open Duitsland! De Bulls German Open in Bochum. Justin wist de finale te halen door achtereenvolgens te winnen van Michael Verberk, Henk Snijder, Kevin Troppmann, Pascol Pauw, Gian van Veen en Maarten Dirk Woord. Helaas was Colin Roelofs in de finale een maatje te groot, maar toch een super knappe prestatie Justin!

 

-Afgelopen zaterdag wist het DBMN LaCo team, waar Justin deel van uitmaakt, met 10-1 te winnen van de DVO en heeft daarmee de koppositie gepakt in de klassement. Ze staan nu 7 punten voor op de nummer 2, de DBA. Knap gedaan mannen!

 

-Zondag 23 maart wist Justin tot en met de laatste 8 te komen op het spiksplinternieuwe toernooi Hal Open in Venray. Justin won achtereenvolgens van Jesper Nijman, Maarten Dirk Woord, Bas Prudon en Damian Mol. Hij verloor van Colin Roelofs, de uiteindelijke winnaar van het toernooi. Het was een zeer geslaagd en goed georganiseerd toernooi, dus hopelijk volgend jaar weer!

 

-Op 23 februari heeft Justin zijn titel op de Open Kennemerland met succes verdedigd! Hij wist in de finale met 3-0 te winnen van Wessel Nijman. Gefeliciteerd Justin!!

 

-Zondag 5 januari hebben Justin van Tergouw en Kevin Mast het Open Rijen koppeltoernooi gewonnen in de B poule. Ze wonnen in de finale van Marco Smit en Jermaine Wattimena. Goed gedaan toppers!!

 

-Justin is het nieuwe jaar goed begonnen! Op zaterdag 4 januari won hij in Leerdam de Gesloten Midden Nederland bij de junioren. Hij is nu behalve Nederlands kampioen, ook kampioen Midden Nederland, en heeft daarmee een Champions League of Darts ticket gewonnen! Gefeliciteerd Justin, weer een mooie titel erbij! Op diezelfde dag bereikte hij ook de finale van het jeugd-koppeltoernooi samen met zijn neefje, Gian van Veen. Helaas verloren ze die finale nipt met 4-3. Maar toch weer een knappe prestatie mannen!

logokopie

the-car-gym

Pijlen bestellen?
dartswarehouse

facebook-logo-wallpaper-full-hd

Wil jij ook een JvT handtekeningenkaartje?
Klik dan hier om direct te bestellen.