Archief 2012

-Namens mij en Justin iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral dartrijk 2013!!!!!!!!!

 

-Op zondag 23 december won Justin het Brutus Jeugd-toernooi in Sleeuwijk. Hij won in de categorie aspiranten, zonder een leg verlies over het gehele toernooi.

 

-Justin wint ook de 2de DBMN ranking. Het was ditmaal in Vianen. Er waren 18 darters aanwezig en Justin won de finale met 4-1 van Mitch van Breda.

 

-Justin is geplaatst voor de eindronde van de Dartfreakz Awards! De tweede stemronde begint op 6 december, en je kunt stemmen tot en met 16 januari. Namens Justin, iedereen heel erg bedankt voor het stemmen!

 

-Een mooi resultaat voor Justin en Colin! Op het heren koppeltoernooi van de Sunparks Masters in Belgie, hebben zij een 17de plaats behaald van de 236 koppels. Ze waren het jongste koppel, dus ze hebben het geweldig gedaan. Vooral de 3-1 overwinning op Ryan de Vreede en Mike Zuydwijk zullen zij niet snel vergeten. Super gedaan jongens, op naar het volgende koppel toernooi!

 

-Op zaterdag 17 november zal Justin gaan koppelen met Colin Roelofs op de Sun parks Masters in Mol, Belgie.

 

-Zaterdag 3 november wint Justin de eerste DBMN Jeugd ranking bij Break Out in Wijk bij Duurstede! Hij won de finale met 4-0 van Stefan Uittenbosch. Er waren 16 deelnemers op komen dagen en de aspiranten en junioren speelden door elkaar in 4 poules van 4.

 

-Justin is nog steeds dringend op zoek naar sponsors! Als hij alle toernooien wil blijven spelen zal er toch een sponsor gevonden moeten worden, anders zullen er helaas toernooien moeten gaan afvallen…..

 

-Zondag 7 oktober heeft Justin de finale gehaald van de Amateur en Youth Trophy in Nijkerk. Hij behaalde daar een mooie 2de plaats achter Colin Roelofs die met 3-2 te sterk was. Met 66 deelnemers is dat een zeer mooie prestatie te noemen.

 

-Het geplande Lucien van Tergouw toernooi 2012 gaat wegens gebrek aan sponsors helaas niet door!

 

-Zaterdag 8 september zal Justin uitkomen voor de DBMN op de Champions League of Darts in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Justin zit samen in de poule met Maarten Dirk Woord (DBA) en Colin Roelofs (RDB). Heel veel succes Justin!

 

-Op zondag 26 augustus zal Justin gaan koppelen met Maarten Dirk Woord op de Hemeco Open!

 

-Vanaf heden is Dartstars niet langer de sponsor van Justin. Omdat het erg veel geld kost om alle toernooien af te gaan, zoeken wij dringend een nieuwe sponsor! Voor vragen of info, vul het formulier in op de contactpagina.

 

-20 juni is Justin Club kampioen geworden bij DC Vianen seizoen 2011-2012! Superknap dat hij de volwassenen achter zich wist te laten en als 12 jarige kampioen is geworden! Grote klasse Justin 🙂

 

-Justin heeft het seizoen bij de RDB waardig afgesloten. Hij is kampioen geworden bij de aspiranten, over het seizoen 2011-2012. Veel succes Justin in de nieuwe seizoen bij de DBMN en doe je best tijdens de Champions League of Darts!

 

-In het nieuwe dartseizoen zal Justin de overstap maken van de RDB naar de DBMN. Hij zal dan ook voor de DBMN Champions League of Darts gaan spelen, op 8 september in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

 

-Justin heeft vandaag, 20 mei 2012, zijn eerste plaats op de NDB ranking af moeten staan aan Maarten Dirk Woord. Het goede nieuws is dat het verschil slechts 3 punten is, dus als in september de ranking weer begint is alles nog mogelijk! Nu eerst even zomerstop bij de NDB om de accu weer helemaal op te laden 🙂

 

-Op 11 mei 2012 zal Justin zijn Dartfreakz Award voor Dartspeler van het jaar, in de categorie Aspiranten in ontvangst mogen nemen in Rosmalen!

 

-Na de NDB rankings in Den Bosch en Nijkerk, staat Justin nog steeds op de eerste plaats!

Hij wordt op de voet gevolgd door Maarten Dirk en Kevin, dus de volgende ranking op 20 mei zal Justin flink aan de bak moeten om zijn eerste plaats te behouden!

 

-Zondag 18 maart heeft Justin het aspiranten toernooi bij ENC in Nijverdal gewonnen. Hij won in de finale met 4-2 van Fabian Schrijver!

-Helaas zijn Justin en Christian Kist gesneuveld in de eerste ronde van de Mariflex Open.

Ze verloren met 3-2 van  Leon de geus en Dennis te Kloese.

Volgende keer beter jongens 😉

-Voor de 2de keer op rij heeft Justin de NDB aspiranten ranking gewonnen!

Deze keer vond de NDB plaats in Lent en Justin won met 3-2 van Perry Jagan

Hij heeft met deze eerste plaats zijn koppositie met succes verdedigd, en blijft dus op de eerste plaats van de ranking staan!

 

-Op 17 maart zal Justin gaan koppelen op de Mariflex Open, met  Lakeside Kampioen 2012 Christian Kist!!

Kom ook naar Vlaardingen en moedig dit superkoppel aan 😉

 

-Op 18 februari 2012 wint Justin voor de 7de keer op rij de RDB aspiranten ranking in Beuningen.

Hij won in de finale met 4-1 van Colin Roelofs en heeft op die dag zijn 90ste! beker in ontvangst mogen nemen 🙂

 

-De eerste NDB aspiranten-ranking van 2012 in Vlaardingen is gewonnen door Justin!!!

Hij won met 4-1 van Mike van Duivenbode

 

-De Dutch Open 2012 zat helaas niet mee, volgend jaar nieuwe ronden nieuwe kansen 😉

-Justin begint 2012 goed, en wint de RDB aspiranten ranking in Beuningen.

logokopie

the-car-gym

Pijlen bestellen?
dartswarehouse

facebook-logo-wallpaper-full-hd

Wil jij ook een JvT handtekeningenkaartje?
Klik dan hier om direct te bestellen.